Vanille parfait
Ijs maken zonder ijsmachine? Dat kan! In tegenstelling tot roomijs hoeft parfait niet in beweging te blijven tijdens het bevriezen. Lekker makkelijk dus! VOOR ONGEVEER 650 G…
Desserts
ijskoffie
Als koffie-liefhebber ben ik natuurlijk ook gek op ijskoffie! Zeker op warme dagen ruil ik mijn flat white graag in voor de koude variant. Na het maken…
Dessert in glas: Tiramisu
Als ik voor grote groepen een dessert moet verzorgen, maak ik meestal een dessert in glas. Je kunt eindeloos variëren met smaken en het is ook nog…
Pêche melba
Pêche melba is een ijsdessert dat ooit bedacht is door de Franse topkok Auguste Escoffier. Omdat ik gek ben op verse perzik, leek het mij een goed…
Hollandse wafels
Wafels zijn er in alle soorten en maten; Brusselse, Luikse, en natuurlijk de Hollandse! Het zoeken naar de juiste receptuur heeft behoorlijk wat tijd in beslag genomen.…
Crème caramel
Crème caramel is een traditioneel Frans dessert dat in een bain-marie bereid wordt. Zelf gebruik ik hiervoor een diepe ovenschotel of braadslede die ik met water kan…
Chocolade-broodpudding met whiskey-karamelsaus
Dit is een ideaal recept op je overgebleven brioche of stokbrood te recyclen! De whiskey in dit recept kun je ook weglaten en vervangen voor slagroom, maar…
Rijstepap
Toen ik laatst geen toetjes meer in huis had, vroeg ik oma om haar recept voor rijstepap. Dat is namelijk iets waar ik écht altijd zin in…
Kersenclafoutis
[single_image id="ff9d715f63b1467018d289a6f3127aba" image="{‹²›attachment_id‹²›:‹²›580‹²›,‹²›url‹²›:‹²›//www.hansbakt.nl/wp-content/uploads/2018/07/7583888320_3W4A1228-2018-06-29-12_05_51.jpg‹²›}" url="" alignment="center" size="full" radius="0" lightbox="true" shadow="disabled" overlay="{‹²›overlay‹²›:‹²›disabled‹²›,‹²›overlay1‹²›:{‹²›button_name‹²›:‹²›This is button‹²›,‹²›button_icon‹²›:‹²›ti-check‹²›}}" popover="" animation="fadeIn" animation_speed="2" animation_delay="1" __fw_editor_shortcodes_id="9a0b66f15bcefce0fa0d54c420e1988b" _array_keys="{‹²›image‹²›:‹²›image‹²›,‹²›overlay‹²›:‹²›overlay‹²›}" _fw_coder="aggressive"][/single_image]Ik ben altijd blij als de kersentijd weer…
Crêpes Suzette
Als je hier je diner mee afsluit, heb je gegarandeerd succes! Naast dat de flensjes gewoon super lekker zijn, is het flamberen van een dessert een spektakel…
OVER HANS
Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!