Vruchtenschelpen met Zwitserse room
Een echte banketbakkersklassieker en heel doeltreffend in zijn eenvoud. Want ja...een rijke vanille-crème met vers fruit; wie houdt daar nu niet van! Je kunt het bladerdeeg voor…
Gebak & Taart
Rolcake met zomerfruit
Makkelijk, maar o zo lekker! Slagroom met frambozen is een van mijn favoriete smaakcombinaties. Fris en romig; de perfecte smaakcombinatie als je het mij vraagt! Dit recept…
Passievrucht-meringuetaart
Super lekker en fris tijdens de warme zomerdagen! Deze taart maakte ik voor een lokaal restaurant in Houten! De eigenaar stelde mij de vraag of ik zou…
Aardbeien cheesecake
Een Amerikaanse klassieker in een Frans jasje! Deze klassieke cheesecake is namelijk geïnspireerd op de van oorsprong Franse fraisier (aardbeientaart met genoise biscuit en botercrème). De combinatie…
Schwarzwälder kirsch 2.0
In deze tijd van het jaar ben ik altijd extra blij met mijn woonplaats. Ik de buitengebieden van Houten stikt het namelijk van de fruitbedrijven! Bijna overal…
Stroopwafeltaart
VOOR DE BODEM 160 g digestive koekjes (of bv. Bastogne) 80 g boter, gesmolten VOOR DE ROOMKAASVULLING 6 gelatineblaadjes 380 g slagroom 800 g stevige roomkaas, op kamertemperatuur…
Chocolade-broodpudding met whiskey-karamelsaus
Dit is een ideaal recept op je overgebleven brioche of stokbrood te recyclen! De whiskey in dit recept kun je ook weglaten en vervangen voor slagroom, maar…
Kersenclafoutis
[single_image id="ff9d715f63b1467018d289a6f3127aba" image="{‹²›attachment_id‹²›:‹²›580‹²›,‹²›url‹²›:‹²›//www.hansbakt.nl/wp-content/uploads/2018/07/7583888320_3W4A1228-2018-06-29-12_05_51.jpg‹²›}" url="" alignment="center" size="full" radius="0" lightbox="true" shadow="disabled" overlay="{‹²›overlay‹²›:‹²›disabled‹²›,‹²›overlay1‹²›:{‹²›button_name‹²›:‹²›This is button‹²›,‹²›button_icon‹²›:‹²›ti-check‹²›}}" popover="" animation="fadeIn" animation_speed="2" animation_delay="1" __fw_editor_shortcodes_id="9a0b66f15bcefce0fa0d54c420e1988b" _array_keys="{‹²›image‹²›:‹²›image‹²›,‹²›overlay‹²›:‹²›overlay‹²›}" _fw_coder="aggressive"][/single_image]Ik ben altijd blij als de kersentijd weer…
Biscuitbodem
Als je dit recept een keer geprobeerd hebt, zul je er heel vaak naar terug grijpen! Het is namelijk niet alleen erg lekker als basis voor heel…
Appelfleurtje met abrikoos en spijsroom
Deze versie van een klassieke appeltaart kan écht niet mislukken! Omdat ik appel erg goed vind combineren met abrikoos, besloot ik deze ''failproof'' appeltaart te maken. De…
OVER HANS
Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!